Wat doen wij voor u:
Advanced Lasershow Design is 7 jaar geleden opgericht.
De oprichter wilde zich, na ruim 7 jaar werkzaam geweest te zijn in de laser entertainment branche, volledig gaan richten op het ontwerpen van Lasershows. Direct vanaf het begin wisten veel collega Laserbedrijven de weg naar ALD te vinden voor het ontwerp van hun Lasershows, dit resulteerde in een grote hoeveelheid opdrachten.

Ervaring:
Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in ontwerp en realisatie van Lasershows. In deze tijd hebben wij gezamenlijk meer dan 200 maatwerk lasershows ontworpen en een veelvoud hiervan gerealiseerd. Wij kunnen u dan ook met een gerust hart zeggen, dat wij een betrouwbare partner zijn voor uw lasershow productie.

Uw uitstraling is ons vak:
Om de boodschap van uw bedrijf over te brengen in een spectaculaire lasershow, wordt in samenwerking met één van onze programmeurs een uitgebreid script opgesteld. Een op maat gemaakte lasershow met uw logo's, huisstijl, beeldmerken en teksten wordt ondersteund door vloeiend geanimeerde tekeningen.

Denk hierbij aan tekeningen van uw pand, werkruimte(n) of werknemers. Maar ook het animeren van een specifiek proces binnen uw organisatie is bij ons meer regel dan uitzondering.

Laser setup op maat:
Aan de hand van de betreffende locatie maken wij een passend ontwerp voor de lasershow op uw evenement. Voor een lasershow kunnen wij één of meerdere lasers plaatsen, afhankelijk van uw budget. Binnen de door u gestelde wensen en eisen werken wij gezamelijk toe aan een onvergetelijke lasershow op uw evenement.

Alleen het beste is goed genoeg.
Advanced Lasershow Design maakt voor de meeste lasershows gebruik van High Power Full-Colour Lasers (> 10 watt), in combinatie met glasvezel techniek. Tegenwoordig beschikken wij ook over een groot aantal Laser diodes die compact, klein en licht zijn en dus eenvoudig installeerbaar op uw bedrijfs evenement. Met onze laser apparatuur kunnen wij altijd een passende offerte maken voor een spectaculaire, indrukwekkende lasershow op uw bedrijfs evenement.

Kwaliteit staat bij ons hoog en de eenvoudige lasershows laten wij dan ook graag aan onze collega's over.